Львівські музеї - найкращі для дітей

Юлія Субота  |  Субота, 5 липня 2014, 17:17
Музеї Львова у списку найкращих.
Львівські музеї - найкращі для дітей

Проект "Динамічна культура", який займається розвитком музейної справи у нашій країні, опублікував найкращі музеї по роботі з дітьми. Мова йде про цікаву та неординарну подачу інформації для діток.

Пропонуємо вашій увазі десятку найкращих музеїв України із інетрактивними дитячими програмами: 

Національний художній музей України у Києві, який пропонує пізнавальну програму для дітей "Канікули з музеєм", де дітки мають змогу "попрацювати" працівниками музею.

Львівський природознавчий музей, який запровадив цікаві лекції для дітей та юнацтва.

Національний музей-заповідник "Софія Київська", де тепер діють пізнавальні програми для наймолодших діток: "Шукаємо давньоруські скарби" та "Доторкнись до святого лику".

Київський музей Івана Гончара, де проводяться дитячі екрскурсії та майсер-класи.

Львівський музей Івана Труша, де діток щороку чекають на різнопланові спеціальні програми "Літо з музеєм".

Київський музей популярної науки та техніки "Експерементаріум", де діє денний дитячний табір у період літніх канікул.

Дитячий освітній центр "Книга" при Харківському літературному музеї, де постійно проводяться пізнавальні ігри для маленьких дітей, які саме вчаться читати.

Інтерактивний ігоровий простір у Львівському палаці мистецтв, де спеціально для дітей було розроблено медіа-інсталяції, які дають змогу краще пізнати маляті світ.

Багатоцільові екскурсії для наймолодших пропонує також Музей Пирогово у Києві.

Десятку найкращих замикає Одеський муніципальний музей приватних колекцій ім. А. Блещунова, де для діток у літній період влаштовують всілякі цікаві атракції.

Отож, можемо привітати Львів із тим, що у десятці найкращих дитячих освітньо-культурних літніх програм у музеях, одразу три позиції займають саме львівські музеї.

comments powered by HyperComments