У Львові розпочато проект озеленення міста

Юлія Субота  |  Середа, 2 липня 2014, 15:27
2 липня львів`яни взялись озеленювати власне місто.
У Львові розпочато проект озеленення міста

У середу, 2 липня, у Львові розпочалась масштабна акція по озелененню міста. Розпочати активісти вирішили із однієї із найважчих ділянок міста - вулиці Городоцької, а саме ділянка від цервки св. Анни до вулиці Данилишина.

Зі слів ідейного натхненника та візуалізатора проекту Олександра Шутюка, ідея щодо озеленення саме цієї ділянки визріла після ремонту, що нещодавно закінчився на цьому відрізку дороги. У соцмережах чоловік знайшов однодумців (близько п`ятдесяти), які не лише ідейно, а й фінансово підтримали цю ідею.

Не обійшлось і без міської допомоги: техніку та родючу землю для акції озеленення надало ЛКП  "Зелений Львів", яке всіляко підтримуватиме подібні проекти і в майбутньому, адже зі слів головного інженера "Зеленого Львова", люди набато бережніше ставляться до того, що зробили своїми руками.

На даний момент фінансова частина питання озеленення становить 160 тисяч гривень. З березня коли почали збір коштів, львів`яни встигли назбирати більше 20 тисяч гривень, чого якраз вистачить для першого етапу озеленення. 

Спершу на згаданій ділянці планують висадити  11 дерев, трохи згодом - кущі, а на перехресті біля церкви св. Анни влаштують красиву та ошатну клумбу, аби завершити проект озеленення на даній ділянці вулиці Городоцької.

 

comments powered by HyperComments