Жінки Львова збирають необхідне для солдатів

Юлія Субота  |  Середа, 25 червня 2014, 21:54
Мешканці Львова допомагають військовим всім, чим можуть.
Жінки Львова збирають необхідне для солдатів

Люди Львова не залишаються байдужими до ситуації, яка склалась на Сході країни, й допомагають усім чим можуть. Так, пересічні львів`янки організували зустріч для збору необхідних речей у соціальній мережі.

Зустрічі, де люди приносять необхідні речі для вояків АТО вже стали нормою: раз на тиждень стабільно відбувається збір, здебільшого у суботу з 18 до 19 години вечора біля пам`ятника Данилу Галицькому. Цього тижня щоправда вирішили організувати додаткову зустріч у середу.

"Сьогодні у нас терміновий збір медикаментів. Ці ліки будуть даставлені в закриті точки, де людей не можуть вивезти в госпіталі, і куди не можуть добратись лікарі", - розповіла одна із ініціаторів зустрічі Люба Возняк.

Жінка розповіла, що речі та ліки будуть доставлені туди, де у них буде найбільша потреба у той час, а також є ідея із зібраних ліків зібрати аптечки для вояків із Яворівської військової частини.

На 28 червня, суботу, планується масовий збір рушників та засобів гігєни. Також першою необхідністю у зоні АТО є намети, біноклі, спальні мішки та каремати.




 

comments powered by HyperComments