Ціни на воду у Львові все ростуть

Юлія Субота  |  Вівторок, 24 червня 2014, 22:15
Вже з 1 липня усі мешканці міста, які підключені до централізованого водопостачання змушені будуть платити на 2 грн. 22 коп. більше за 1 кубометр спожитої води. Станом на сьогодні ціна за кубометр - 5 грн. 72 коп., а вже у липні вона становитиме 7 грн. 94 коп.
Ціни на воду у Львові все ростуть

Про таке рішення сьогодні повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛМКП "Львівводоканал", які відповідне рішення ухвалили ще 6 червня.

У повідомленні також йдеться про причини подорожчання, серед яких головною називають подорожчання енергоносіїв, що напряму відбивається й на водопостачанні.

"Зростання тарифів на воду не сильно вдарить по гаманцях містян. Вартість послуг збільшується на 2,22 грн за кубометр. Отож, середньостатистична сім'я з трьох осіб, яка згідно з розрахунками споживає 8-12 кубометрів, буде платити в місяць на 20-25 грн більше", – наголосили в ЛМКП "Львівводоканал".

Загалом ціна послуг "Львівводоканалу" зросте у середньому на 28%, а тарифи на тепло для мешканців Львова піднімуться аж на 34%.

Слід зазначити, що підняття тарифів чекає не лише на львів`ян, рішення про підвищення плати за воду вже ухвалили іще у 26 водоканалах нашої країни.

comments powered by HyperComments