Львівські вояки в зоні АТО навіть взуття не мають (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 24 червня 2014, 09:15
Минулими вихідними, 21 червня, голова комісії Львівської обласної ради із сприяння ЗСУ Ярослав Мудрий відвідав 3-ій територіальний на місці дислокації військовослужбовців.
Львівські вояки в зоні АТО навіть взуття не мають (ФОТО)

"Основним обуренням наших бійців стало неякісне взуття, яке не лише розлазиться на болоті, але й наносить травми солдату, знижуючи його боєздатність. Вартість такого взуття на Краківському ринку у Львові становить 120 грн, а його придбали по 240 грн. Не поборовши корупцію в  армії посеред генералів, не поборемо і зовнішнього агресора", – зазначив Ярослав Мудрий, цитуючи слова одного із мобілізованих військових.

У ході розмови було виявлено, що відсутність якісного взуття, яке б не промокало та не натирало ступні солдатам до крові, лежить не на керівництві батальйону, а на столичних генералах, які халатно відносяться до своїм прямих обов`язків, через що потерпають сотні солдат.

Депутат пообіцяв розібратись із цим питанням нагально, та зробити все можливе, аби у найкоротші терміни скарга бійців була почута та воякам була надана відповідна амуніція та одяг, без яких неможливо не лише якісно виконувати свої військові обов`язки, а подекуди й вижити.

ТЕГИ: львів, ато
comments powered by HyperComments