Самооборона Львівщини проти святкувань цими вихідними

Юлія Субота  |  Субота, 21 червня 2014, 14:40
21 червня, у Львові проходить Свято музики просто неба, у рамках якого у місті працюватиме більше 50 музичних майданчиків. Але не всі згодні із тим, що зараз доцільно проводити будь-які розважальні дійства.
Самооборона Львівщини проти святкувань цими вихідними

Так, громадські активісти із Самооборони Миколаївщини та ГО Майдан за підтримки місцевої влади, запропонували оголосити три Дні тиші у пам`ять про загиблих військових із Львівщини.

Активісти вимагають перенести або ж скасувати всі святкування та гучні заходи, що раніше планувалась на ці вихідні, окремо виділяють лише весілля та випускні вечори.

Додамо, що позавчора в бою під Ямполем і Закитним Донецької області загинуло 7 військових із Львівщини, які були закріплені за 24 окремою механізованою бригадою оперативного командування "Північ", яка знаходиться в місті Яворів під Львовом. Місцева влада вже оприлюднила офіційний список загиблих бійців: підполковник Ігор Ляшенко, капітан Степан Воробець, старший сержант Андрій Повстюк, старший солдат Юрій Прихід, солдат Микола Шайнога, солдат Віктор Сивак та солдат Віктор Семчук.

Нагадаємо, що у місті створили  більше півсотні майданчиків, де професійні музиканти будуть веселити публіку своєю творчістю.

comments powered by HyperComments