У Львові відбудеться ще одне свято музики

Юлія Субота  |  П'ятниця, 20 червня 2014, 16:28
Цими вихідними, а саме 21 червня, у Львові проводитиметься Свято музики. Все місто буде оповите музичною атмосферою, адже конкретно місця проведення дійства не має - музика лунатиме чи не в кожному парку, дворику чи площі.
У Львові відбудеться ще одне свято музики

Цікавим є те, що захід є некомерційним та вхід на будь яку музичну подію, що проводитиметься у рамках свята, буде безкоштовним, тож насолодитись музикою на будь-який смак, зможе кожен львів`янин чи гість міста.

Загалом у місті буде більше півсотні майданчиків, де професійні музиканти будуть веселити публіку своєю творчістю. Також організатори не виключають можливості, що до свята можуть доєднатись й раніше незаплановані виступи музикантів-аматори, участь яких також внесе колорит та атмосферність.

Новинкою є й те, що вперше музичне дійство не буде мати певного напрямку, кожен охочий зможе знайти музику, яка йому до смаку: чи то рокер, чи репер, а чи поціновувач класики.

Організатори свята вирішили не переносити його, попри напружену ситуацію на Сході України, адже наголошують на тому, що музика єднає та людям потрібно знайти щось хороше у тому, що тепер відбувається навколо них, адже музика - це не лише розвага, а й спосіб висловлення своїх думок так, аби тебе почули.

Тож у цю суботу у Львові буде по-справжньому цікаво, не залишайтесь вдома, виходьте на вулиці міста та насолоджуйтесь звуками справжньої музики.

comments powered by HyperComments