Львівські "Карпати" знову можуть залишитись без тренера

Юлія Субота  |  Середа, 18 червня 2014, 21:15
Нещодавно стало відомо про те, що зелено-білі леви попрощались зі своїм вже екс-тренером Олександром Севідовим та одразу ж знайшли йому заміну - хорватського спеціаліста Ігора Йовічевіча, якого на разі публічно ще не представили, як наставника команди.
Львівські "Карпати" знову можуть залишитись без тренера

А на офіційному сайті "Карпат" з`явилась інформація про те, що хорватський обранець не може посісти крісло головного тренера, допоки не оформить відповідної ліцензії для тренування, адже до цього часу Йовічевіч був лише виконувачем обов`язків тренера.

Ігор Дедишин, генеральний директор футбольного клубу "Карпати" зробив наступну заяву:

"На 99% новим тренером стане Ігор Йовічевіч. Зараз він навчається на курсах центру ліцензування ФФУ і готується отримати ПРО диплом УЄФА. Відповідно до футбольних законів, тренер, який зарахований на такі курси, має право виконувати обов’язки головного тренера клубу. Саме з приставкою в.о. Ігор Йовічевіч буде керувати командою до того часу, коли він не отримає ліцензію. А далі – побачимо", - зазначив Дедишин.

Тож чи вирішить керівництво клубу надати повноваження тренера хорватському спеціалісту, вже без приставки в.о. - покаже лише час та гра львівських левів у новому сезоні.

Додамо, що Ігор Йовічевіч був тренером молодіжного складу львівських "Карпат", яка за його правління показувала непогані результати, а сам хорват у минулому був гравцем легендарного мадридського "Реалу", де він провів аж 5 років.

comments powered by HyperComments