Поблизу Арени Львів висадили «Алею Єднання» (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Субота, 12 квітня 2014, 22:39
Сьогодні, 12 квітня, на території стадіону «Арена Львів» висадили «Алею Єднання». До висадки дерев долучилися футбольні фанати «Карпат» та «Динамо», вихованці Львівського училища фізкультури, міський голова Львова Андрій Садовий, гендиректор ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак та інші відомі особи.
Поблизу Арени Львів висадили «Алею Єднання» (ФОТО)

Як висловив сподівання Сергій Сімак, чия ідея і була створити таку алею, згодом вона стане своєрідною «книгою почесних гостей Арени Львів, де кожен відомий гість садитиме своє дерево. І з часом на ці дерева почеплять таблички з іменами тих, хто їх посадив. 

Також, за його словами в майбутньому завдяки цим деревам навколо стадіону буде значно більше зелені.

 «Львів має бути містом, де найбільше парків, скверів, де дуже багато зелені. Всі мають до того долучатись. Радію, що сьогодні тисячі львів’ян вийшли, щоб навести порядок в місті. До Паски місто має бути охайне, красиве, квітуче», - у свою чергу додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Свої дерева також посадили срібний призер із боксу Олімпійських ігор Андрій Котельник та учасник «Пікардійської терції» Славко Нудик. Окрім цього, висаджена калина пам’яті Богдана Ступки.

Також анонсувалося, що у висадженні дерев візьмуть участь Губернатор Львівщини Ірина Сех та Голова обласної ради Петро Колодій, однак їх на заході з невідомих причин не було. Можливо причиною стало те, що фанати «Карпат» начебто готували акцію протесту проти суміщення Іриною Сех посади нардепа і голови Львівської ОДА. 

Після висадки дерев ультрас місцевих «Карпат» та київського «Динамо» на «Арені Львів» провели товариський матч, який закінчився внічию 8:8. По завершенні гри фанати «Динамо» і «Карпат» пройшли маршем на стадіон «Україна», щоби підтримати свої команди в матчі 25-го туру Прем'єр-ліги «Карпати» – «Динамо».

 

comments powered by HyperComments