Львів запрошує людей зі Сходу та Півдня на Великодні свята (ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 17 березня 2014, 14:59
Студентське братство Українського католицького університету запрошує молодь з різних куточків України до Львова на Великодні свята. Акцію «Великдень разом» у Львові студенти проводить вже четвертий рік поспіль. Організатори закликають львів’ян зголошуватися прийняти у своїх домівках гостей зі Сходу та Півдня України.
Львів запрошує людей зі Сходу та Півдня на Великодні свята (ВІДЕО)

Очікується, що з 18 до 21 квітня Львів відвідають студенти та молодь з Донецька, Луганська, Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя, Маріуполя, Кривого Рогу, інших міст, а також з АР Крим.

Проте, за словами організаторів, зважаючи на те, що охочих приїхати до Львова на Великдень є дуже багато, львівських родин, які зголосилися взяти участь в акції, на сьогодні бракує.

Відтак, активісти закликаєють львів’ян на Великодні свята прийняти у свої домівках гостей зі Сходу та Півдня України та долучитися до розвіяння взаємних стереотипів.

«Ми маємо гарну нагоду показати нашу патріотичну гостинність, поділитися нашими традиціями та передати атмосферу свята», – кажуть організатори акції «Великдень разом».

comments powered by HyperComments