Число звіра "460": українців закликають до бойкоту товарів Росії

Борис Недільний  |  Понеділок, 3 березня 2014, 15:20
Кожен бореться з агресивною політикою Росії як може.
Число звіра "460":  українців закликають до бойкоту товарів Росії

Так, львівські активісти, умовно об’єднані у групу «Економічний бойкот», які успішно «тролять» бізнес регіоналів, оголосили війну товарам та брендам російського походження.

Сьогодні в Львові розпочалась відповідна масова антипропаганда всього, що має надпис "Made in Russia". Як кажуть організатори, вже найближчим часом друкована продукція відповідного змісту буде поширена регіоном.

Як прогнозують активісти у соцмережах, на полицях магазинів вже скоро збитковим тягарем лежатиме все, що має штрих-код "460-469" (код товарів виробництва Росії) – від побутової хімії до продуктів харчування.  Список товарів російського виробництва, які нині продають на українському ринку, поки налічує близько півтори тисячі пунктів і він буде розширюватись.

Так, в Інтернеті можна знайти відповідну форму, заповнивши яку, кожен може збільшити перелік «товарів нон-грата». Активісти «Економічного бойкоту Росії» поширюють заклики не заправлятися на АЗС окупантів. «Росія заборонила наші товари, віддячимо тим самим», - закликають людей.

«Такого ставлення до нас, як до людей другого сорту, не дозволяє собі жодна країна, окрім Росії. І це почалось не вчора, і як показує досвід, завтра не закінчиться. Як тільки зникає одна проблема – виникає інша. Обирай – змиритися з цим і жити з почуттям хлопа у пана чи проявити звичайну людську гідність й не дозволити себе принижувати.

Кожен з нас може дати відповідь на спроби Росії поставити нас на коліна, для цього треба лише відмовитись від купівлі російських товарів», – йдеться у заяві активістів «Економічного бойкоту».

comments powered by HyperComments