Баскетбол. «Політехніка-Галичина» програла на виїзді «Кривбасу»

Дмитро Майстренко  |  Неділя, 16 лютого 2014, 20:41
Львівський баскетбольний клуб не зумів зламати опір господарів майданчику криворізького «Кривбасу». Хоча господарі значно нижче львів’ян у турнірній таблиці, та вдома вони зуміли впевнено розібратися з «політехами». Гравці «Кривбасу» святкували перемогу з рахунком 87-79.
Баскетбол. «Політехніка-Галичина» програла на виїзді «Кривбасу»

«Кривбас» – «Політехніка-Галичина» 87-79 (17-25, 24-19, 26-12, 20-23)

Після впевненої домашньої перемоги над «Миколаєвом», львівські баскетболісти поїхали в гості до криворізького «Кривбасу». Перед матчем можна було очікувати, що «політехи» й на виїзді здобудуть перемогу. Перша чверть поєдинку підтвердила ці сподівання. Гості впевнено розпочали гру й відразу вирвалися вперед. Організовані дії в захисті та хороша реалізація двох очкових кидків дозволили гравцям зі Львова здобути собі комфортну перевагу. Зокрема, першу четверть команди закінчили з  +8 очок для «Галичини».

Та господарі не збиралися складати зброї. І в другій четверті дали справжній бій гостям. Гравці «Кривбасу» почали щільніше грати у захисті. Такі дії господарів майданчика дещо знітили «політехів». Гості ніяк не могли підібрати ключів до кільця суперників. У підсумку Фрейзер, Хемптон та Боуі разом з іншими партнерами зуміли скоротити відставання своєї команди до трьох пунктів. А чверть виграти з рахунком 24-19.

Третя четверть взагалі виявилася провальною для баскетболістів «Галичини». Все той же щільний захист від господарів поставив у глухий кут «політехів». Як в атаці, так і в захисті львів’яни не встигали за швидкими розіграшами суперника. І на початку третьої частини матчу середній кидок від Хемтона вперше у матчі вивів господарів уперед – 47-46. Наступні хвилини гри пройшли під знаком величезної кількості втрат «галичан». І цим сповна скористалися гравці «Кривбасу». Господарі переломили хід поєдинку і спіймали кураж. Дуже швидко вони зуміли збільшити свою перевагу до 11 очок. З таким розривом у рахунку команди і закінчили чверть.

У заключній частині гри «політехи» зуміли лише позначити намір відігратися. Бо господарі повністю контролювали хід гри. Легіонери «Кривбасу» продовжували феєрити і радувати вболівальників на трибунах. Максимум на що спромоглися гості це відіграти всього лише три очки. У підсумку впевнена і вольова перемога «Кривбасу».

Ключову роль у перемозі «Кривбасу» відіграли захисник Вінсом Фрейзер і форвард Трей Хемптон. Обидва здобули по 23 очка, а Хемптон ще й зібрав 12 відскоків. Окрім Фрейзера й Хемптона,  в складі «Кривбасу» варто відзначити Віталія Мальчевського (11 очок + 7 підбирань) і Нейта Боуі (9 очок + 10 передач).

 Кінделл Дайкс приніс «левам» 17 очок, а також зібрав 7 відскоків. 15 очок і 5 підбирань на рахунку Ентоні Майлза, 14 очок й 11 підбирань – Ярослава Лемика, 10 очок – Дениса Тютюнника.

Статистика із сайту Суперліги

Фото з сайту Суперліги

comments powered by HyperComments