Армія - українська, але традиції - совєтські

Жанна Титаренко  |  Субота, 2 жовтня 2010, 01:40
Збройні Сили України не лише мало фінансуються, а й підривають ідею української державності та виховують молодих юнаків російською мовою за совєтськими традиціями.
Армія - українська, але традиції - совєтські

Ось в таку армію мають проводжати матері своїх любих синів. 

Офіцери і до сьогодні носять на своїх погонах совєтські п’ятикутні зірки. Такі ж самі значки чіпляють на свою форму і працівники міліції. Але варто було б задуматися, чому?.. Адже совєтські солдати «визволяли» Україну не лише від німців, а й від рідної мови, і від людей,  яких засилали на Колиму чи в Сибір.

Пятикутні зірки також чіпляли на свою форму совєтські політруки, які насильно забирали харчі та влаштовували голодомор.

Молоді юнаки в Українських Збройних Силах виховуються російською мовою, їм не розповідають про позитивні наслідки діяльності ОУН-УПА, і тому не можна навіть очікувати, що така армія буде спроможна воювати проти будь-якого зовнішнього ворога, про Росію годі й казати.

А для того, щоб українські військові виглядали ще смішніше, вони за уставом мають чіпляти на свій одяг крім п’ятикутних зірок ще й Український Тризуб. Але вояки ОУН-УПА та УНР (Української Народної Республіки) воювали проти совєтського режиму і не пришивали до своєї форми більшовицьку символіку поряд із Тризубом.   

Якщо розглянути європейські цивілізовані країни, то збройні сили Франції чи Іспанії не розмовляють італійською чи англійською мовами і не вдягають на себе символіку тих, з ким воювали.

В Україні, на жаль, проблема виховання українського патріотизму не вирішується на державному рівні, а навпаки продовжується активна пропаганда просовєтської ідеології та російської мови.

Звісно, що в українській армії будуть святкувати 23 лютого, та 9 травня. Молодим юнакам будуть розповідати про те, як совєтські «визволителі» воювали проти нацистів. Але жоден військовий не стане розповідати про те, що совєтські солдати ґвалтували жінок у монастирях і знущалися не лише над німкенями, а й над українками.

На такі совєтські свята влаштовують заходи із масового вживання спиртних напоїв і продовжують вміло замовчувати всі злочини, які були вчинені комуністичним режимом, особливо в його лєнінський та Сталінський періоди. 

Адже хто б міг подумати, що совєтські солдати розстрілювали військовополонених українців на території концентраційних таборів Німеччини, або вивозили до Сибіру чи на Колиму?  А чи розказують на Дєнь Побєди про те, що за наказами Сталіна розстрілювали не лише тих, що якось суперечили совєтській ідеології, а й тих, хто робив перепис населення, або працював у військових шпиталях?..

Про такі жахіття написані історичні повісті та інші книги. Такі події добре описали свідки того жахливого совєтського терору. Любов Василів-Базюк у своїй книзі також описує процеси запровадження і панування комунізму в Україні. З тексту її історичної праці зрозуміло, що лікарів під час війни розстрілювали для того, щоб вони нікому не змогли розказати про кількість поранених та вбитих. Але в той же час масові розстріли лікарів і медичних сестер під час війни хіба не можна назвати терором?..

От така вона, совєтська символіка і совєтська влада…

 

comments powered by HyperComments