У Харкові почали обривати синьо-жовті прапори України

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 14 травня 2010, 19:33
Все почалося з підготовки до 9 травня. Цього року харківська влада виділила достатньо коштів, щоб відсвяткувати перемогу совєтської армії над нацистською і повну перемогу над потенційною незалежністю України, за яку боролася УПА. Зображення серпа і молота, червоних комуністичних прапорів можна було побачити ледь не всюди, а от прапор України - ні.
У Харкові почали обривати синьо-жовті прапори України

9 травня, неподалік станції метро Маршала Жукова, напроти Палацу Спорту висів подертий і брудний синьо-жовтий прапор України. Напередодні він був у гарному стані, а тут таке.. Одразу майнула думка, що це різноманітні комуноїди в такий спосіб святкують Дєнь Побєди, в тому числі і над здоровим глуздом. Але місцева влада куди дивиться разом із міліцією? Можна було б замінити прапор і все, а виконавців такої наруги над державною символікою гарно покарати, так як це передбачає законодавство.

Та в Харкові все по-іншому. Прапор України в такому жалюгідному стані висів два дні. Потім його зняли, але нового не повісили. Мабуть не через брак коштів, а через те, що просто нехтують незалежністю України і тими, хто за неї боровся.

Влада почала проводити масштабну інтеграцію України з Росією, тож не дивно, що починає нищитися українська національна державна символіка. Бо хіба в цивілізованих країнах вивішують окупаційну символіку на кожній вулиці, хіба обривають національні державні прапори? Звісно ж, ні. Можливо, на нас чекає режим подібний тому, що зараз у Білорусії, бо там дуже швидко після обрання президентом Лукашенка національний прапор було замінено прапором колишньої БССР.  

 

comments powered by HyperComments