Боротьба триває – євромайданівці боряться із контрреволюцією

Наталі Істоміна  |  Середа, 5 лютого 2014, 02:10
Нещодавно на прес-конференції „Як діяти Львівщині, щоб перемогти контрреволюцію?” обговорили те, як потрібно діяти, щоб зберегти і примножити здобутки Євромайдану. Для цього як мінімум слід продовжувати бойкотувати бізнес-структури регіоналів, блокувати силовиків і відправляти активістів до Києва.
Боротьба триває – євромайданівці боряться із контрреволюцією

    Роман Березіцький, співорганізатор львівського Євромайдан, наголосив, що бойкот бізнес-структур регіоналів повинен мати мирну форму і доповнюватися психологічним тиском на них. Актуальним і досі залишається блокування військових частин. Про це також сказав активіст.

    Як вважає спікер, проблемою є те, що зараз  військові частини блокують біля сотні людей, які періодично змінюють один одного. Спочатку там були тисячі львів’ян, проте зараз емоції дещо вщухли і тому зменшилась кількість активістів.

    «Ключовий момент – відправка людей на Київ. Причому, не туристів на два-три дні, а тих, які готові бути в самообороні, бути п’ять-шість днів», – додав Роман Березіцький.

    Терміну контрреволюції співорганізатор Євромайдану дав своє визначення. Він вважає її яйцем, в якому немає жовтка, а є лише саме лушпиння. Своєрідним лушпинням активіст вважає Партію регіонів. На його думку від неї лишилася сама форма і назва, а легітимність вже втрачена. До того ж вона буде розбита і врятуватися може тільки силовим методом. Але тут контрреволюції протидіятиме революція.

    Варто зазначити, що більшість депутатів Львівської обласної ради вважають, що слід відкинути протистояння між громадськістю і політиками, і продемонструвати єдність і злагоджену роботу місцевого самоврядування.

Фото: Прес-клуб

comments powered by HyperComments