Головного регіонала Львівщини закликали вплинути на однопартійців в Києві

Катерина Поліщук  |  Середа, 5 лютого 2014, 00:10
Вперше за останніх два місяці активісти львівського євромайдану прийшли не бойкотувати бізнес регіоналів, а вести з ними переговори. Сьогодні кілька десятків активістів прийшли до офісу головного регіонала Львівщини Петра Писарчука з закликом тиснути на одно партійців у парламенті.
Головного регіонала Львівщини закликали вплинути на однопартійців в Києві

Зокрема активісти звернулись до Писарчука з проханням написати заяву в якій попросити однопартійців проголосувати за повернення Конституції версії 2004 року. Мовляв вистачить перечікувати – пора активно діяти. Та, не чекаючи конференції обласного осередку, яка відбудеться 22 лютого 2014 року, нарешті визначитись з ким він: з народом чи Партією регіонів.

Щоправда головний регіонал Львівщини до мітингувальників так і не вийшов. Натомість відправив на розмову свого прес-секретаря Уляну Копцюх. Та заявила, що він вже давно висловив свою позицію і засудив дії влади. І  22 лютого 2014 року відбудеться обласна конференція Партії регіонів, де Петро Писарчук повторно висловить свою позицію

Під час акції мітингувальники роздавали перехожим листівки з переліком фірм, що належать регіоналам. Однак відмовитись від послуг Ринку «Південний», який належить Петру Писарчуку, перехожих не закликали.

Нагадаємо. 24 січня 2014 року Львівська обласна організація партії регіонів оприлюднила заяву, в якій засудила дії влади, запропонувала Віктору Януковичу оголосити позачергові вибори до ВРУ та сформувати новий уряд. А Миколі Азарову разом з рештою керівництва ПР – подати у відставку. «Відповідальність за смерть людей в мирний час лягає в першу чергу на владу, яка наділена повноваженнями і зобов’язана захищати честь, гідність і життя кожного громадянина держави, навіть якщо він порушує закон. Очевидно, що будучи зорієнтованим на настрої тільки певної частини громадян України, лідери Партії регіонів після того, як прийшли до влади, не зуміли чи не захотіли дослухатись до позиції іншої частини українців»,- резюмували члени ПР Львівщини

Фото: Главком

comments powered by HyperComments