Євромайдан став новою національною ідеєю українців, - Порошенко

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 30 грудня 2013, 02:35
Після ухвалення нового програмного маніфесту ВО "Майдан" має бути сформована потужна переговорна делегація, аби поставити свої вимоги владі і знаходити рішення, яких сьогодні потребує український народ. Про це, перебуваючи у Львові, заявив народний депутат Петро Порошенко.
Євромайдан став новою національною ідеєю українців, - Порошенко

«Єдиною запорукою, що нам це вдастся зробити є настрій, який сьогодні панує в країні і який присутній у Львові. Тисячі людей на львівському Євромайдані є твердою гарантією наших рішучих дій і кроків.Львів’яни сьогодні демонструють всій країні силу духу, рішучість переконань і готовність боротися до перемоги», - зазначив Порошенко.

Також, за словами Петра Порошенка українські Майдани встановили декілька рекордів. «Раніше ми казали, що євроінтеграція є національною ідеєю України, бо євроінтеграцію сприймають і на Сході, і на Заході, на Півдні і на Півночі. Сьогодні можна сказати, що національною ідеєю стала не тільки євроінтеграція, але і Євромайдан як дуже цивілізована, організована м’ягка форма протесту, яку має почути влада», - каже нардеп.

Нагадаємо, вчора, 29 грудня, учасники Народного віче  на Майдані Незалежності ухвалили новий програмний маніфест ВО "Майдан", у якому проголошуються цілі, досягнення яких заплановане на коротко-, середньо- та довготермінову перспективу.

comments powered by HyperComments