Львів’яни в очікуванні транспортного колапсу. Через ремонт доріг.

Руслан Кріль  |  Понеділок, 10 червня 2013, 18:54
У Львові за три місяці планують відремонтувати до десятка ділянок на вулицях міста. Ремонт вулиці Пекарської від вулиці Туган-Барановського до Чехова обіцяють завершити до серпня. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів нашому журналісту, що ділянку на Пекарській можуть відкрити раніше, адже працівники «Львівводоканалу» випереджають графік.

 

«Спробуємо зробити всі роботи до початку серпня, щоб у серпні ця ділянка була відкрита», – сказав він.

Ремонтують дорожнє покриття і на вулиці Січових Стрільців – там робітники під шаром асфальту знайшли бруківку – від так на цій ділянці її перекладуть. Через ремонтні роботи перекритий під’їзд до Львівського національного університету імені Івана Франка – ремонтуватимуть вулицю до кінця літа.

Зазначу, сьогодні у Львові також почали ремонті роботи на вулиці Варшавській. Дорогу ремонтуватимуть від ТЦ «Бомба» до мосту до кінця червня.

Окрім того в місті влітку планують відремонтувати частину вулиці Пасічної та Кривчицької дороги.

Та найбільше «головного болю» львів’янам додасть ремонт вулиці Городоцької – від церкви Анни до оперного театру. Наразі триває процес оформлення документів, оскільки проект будуть реалізовувати за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. «Ремонт триватиме 5-6 місяців. Тим часом у Львівській міськраді розробляють схему об’їзду вулиці Городоцької для 16 автобусних маршрутів, які тут курсують», -  розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаю, минулого тижня через сильну зливу у Львові на вулиці Стуса на щойно відремонтованій дорозі зійшов асфальт. Руйнування дорожнього полотна на вулиці Стуса підрядна організація виправить без залучення додаткових бюджетних грошей. Також у рамках реалізації проекту «Трамвай на Сихів» (який також реалізовуватимуть за гроші Європейського банку реконструкції та розвитку), на вулиці повністю замінять інженерні мережі та каналізацію. Оскільки мережі старі та зношені під час сильних опадів не змогли в повній мірі прийняти великий потік води.

comments powered by HyperComments