«Адідаси» з львівських підвалів - правоохоронці викрили цех, де підробляли одяг

Юлія Миколишин  |  Субота, 20 квітня 2013, 17:21
На спортивні костюми та інші речі працівники підприємства без докорів сумління нашивали етикетки провідних світових брендів. Під час обшуку міліція виявила товару на 12 тисяч гривень. За фактом відкрито кримінальне провадження

Розміщувалось підприємство у Львові - в невеличкій кімнаті підприємці облаштували швейний цех.  На замовлення клієнтів «спритники» виготовляли будь - який одяг різноманітних світових брендів.  Правоохоронці під час візиту на підприємство виявили та вилучили 25 спортивних костюмів, на яких були нашиті бірки «Адідас» та лекала до них.

«Виготовлена партія збувалася, робилася перерва, надалі знов отримували замовлення, виготовляли – збували. Збували бажаючим як міста Львова, області так і інших областей», - зазначив начальник відділу ВДСБЕЗ міліції Львова Денис  Гусашвілі.

Зараз правоохоронці проводять експертизу товару та встановлюють збитки, що їх лиходії нанесли торговельним маркам, під брендом  яких виготовляли та продавали свої кустарні вироби. Також міліція шукає ринки збуту одягу. За фактом  відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування.

comments powered by HyperComments