Представники ЮНЕСКО позакривали рота крикунам, - мер Львова

Вівторок, 9 березня 2010, 18:52
Візит представників ЮНЕСКО до Львова був позитивним. Вони відзначили прогрес міста впродовж останніх років, схвалили співпрацю з GTZ та порадили залучати до співпраці іноземних архітекторів. Про це 9 березня під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"У мене з паном Гансом Каспарі та його колегами відбулося дві зустрічі. В результаті, ми домовились, що розширимо нашу Міжнародну архітектурну раду і запросимо представників, яких вони порадять, аби тісніше співпрацювати з фахівцями стосовно тих будівель, які потрібно реконструювати, і тих, які мали б проектувались у місті. Я дуже тішусь, що вони приїхали і позакривали рота багатьом крикунам, які паплюжать місто", - зазначив Андрій Садовий. 

Крім того, представники ЮНЕСКО порадили частіше користуватись послугами архітекторів зі заходу, які чітко вміють працювати з будівлями, що споруджені в історичному ареалі, і які проходили подібні досвіди у своїх країнах: "Адже в нас зараз проблема з архітектурною школою у Львові, як такою", - зазначив Андрій Садовий.



 

comments powered by HyperComments