«Левам» не дострибнути до висоти «Сокола»

Дмитро Майстренко  |  Четвер, 21 листопада 2013, 20:02
Львівський хокейний клуб «Леви» зазнав чергової розгромної поразки у цьогорічному чемпіонаті України. Цього разу кривдником львів’ян став київський «Сокіл», що розібрався з «Левами» з рахунком 1:5.
«Левам» не дострибнути до висоти «Сокола»

Фото: //hcsokol.com.ua

Вже сьому поспіль поразку зазнали хокеїсти зі столиці Галичини. Хоча цього разу їм і довелося зустрітися із найтитулованішим клубок країни київським «Соколом». Та й у киян зараз не найкращі часи, та клуб показує таки позитивну динаміку розвитку. А от «Леви» проводять чи не найгірший сезон.

З одного боку, львівські «Леви» цього сезону могли взагалі не розпочати цей чемпіонат. І команда зібралася справді в останній момент. Тому не варто надто строго судити хокеїстів. Їм ще потрібно багато зробити роботи, а на це потрібен час.

Так і в останньому матчі проти «Сокола», львів’яни на рівних зуміли провести лише перші двадцять хвилин. У першому періоді команди обмінялися закинутими шайбами. Відкрили рахунок кияни. На дев’ятій хвилині Олексій Мельников замкнув передачу Єгора Безуглова, розпечатавши ворота Дениса Ковальова. Але не пройшло й хвилини, як «Леви» зусиллями Володимира Сачка відновили рівновагу. Так перший період і закінчився, залишаючи надії львівських вболівальників на позитивний результат для їхньої команди в цьому матчі.

Але все стало на свої місця в другій половині другого періоду. Юрій Лясковський вдруге зумів розпечатати ворота львівських «Левів», вивівши «Сокіл» вперед. А під завісу періоду все той же Олексій Мельников вдруге розписався у воротах, що захищав Денис Ковальов. Таким чином, після другого періоду кияни забезпечили собі комфортну перевагу в два голи.

Третій період катастрофічно розпочався для «Левів». Вже на третій хвилині заключної частини поєдинку Дмитро Юшков за допомогою Євгенія Лиманського та Андрія Лупандіна довів рахунок до розгромного. Але гравці «Сокола»  не збиралися зупинятися на досягнутому, хоча й грати стали вже спокійно. І в середині періоду їм вдалося ще раз розпечатати володіння голкіпера «Левів». Невтомний Олексій Мельников оформив хет-трик і встановив остаточний рахунок у матчі – 1:5.

Після цього матчу київський «Сокіл» вперше здобув перемогу в основний час і додав три повноцінних залікових пункти до своєї скарбнички. Тепер у киян таких пунктів аж 5 після п’яти матчі, і вони посідають четверту сходинку в турнірній таблиці. «Леви» ж у цьому чемпіонаті ще не здобули жодного очка. Як наслідок, остання сходинка у таблиці.

comments powered by HyperComments