21 червня 2010

18:53
Про надмір навчальних закладів в Україні, схоже, заговорили на усіх рівнях. Мовляв, кількість вишів досягла критичної межі і якнайшвидше треба розпочати відповідну освітню реформу, яка б їх скоротила та підвищила якість освіти. От тільки поспіхом проблеми не розв’яжеш, а радикальні кроки без серйозного підґрунтя можуть не тільки не врятувати занепалу, на думку міністра освіти і науки України Дмитра Табачника, освіту, а й нашкодити їй. Особливо гостро це питання зазвучало в культурній та освітній столиці України – місті Львові.
01:11
З кожним роком в Україні збільшується кількість людей заражених венеричними інфекціями. Причинами таких наслідків є проституція, бідність, соціальна неадаптованість, низький рівень медичних закладів тощо. Але держава не повинна стояти осторонь цих проблем. Адже однією з причин поширення венеричних захворювань є реклама невідповідних ліків.
01:11
Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців О. Довженко Доборолися, добалакалися, Досварилися, аж гримить. Україно, чи ти була колись Незалежною хоч на мить Від кайданів, що волю сковують? Від копит, що у душу б’ють? Від чужих, що тебе скуповують? І своїх, що тебе продають? Л. Костенко