Неперерахований перерахунок: у 119 окрузі біля Львова «зелений» кандидат таки програв Бондару

Неділя, 4 серпня 2019, 11:22
Підсумки перерахунку голосів на 119 окрузі виявились тотожними попередньо озвученим цифрам
Неперерахований перерахунок: у 119 окрузі біля Львова «зелений» кандидат таки програв Бондару

Перерахунок голосів на 119 окрузі у Бродах на Львівщині співпав з попередніми результатами і підтвердив перемогу кандидата від "Європейської солідарності" Михайла Бондара. Про це повідомив нардеп Микола Княжицький.
"Перерахунок при спостерігачах показав відповідність попереднім результатам. Навіщо було приймати два абсурдних рішення двох судів незрозуміло", - написав Княжицький на своїй сторінці в Фейсбук.

Йдеться про рішення Львівського апеляційного адмінсуду, який залишив в силі рішення Львівського окружного адмінсуду від 28 липня про перерахунок голосів на шести дільницях 119 округу.
Михайло Бондар - діючий парламентарій від Народного фронту, ветеран АТО.
Орест Кавецький - засновник підприємства "Ламар груп". У його батька Юрія Кавецького спільний бізнес з братом народного депутата від "Опозиційної Платформи - За життя" власника кількох медіахолдингів Тараса Козака.
"На годиннику майже шоста ранку, члени овк продовжують підрахунок голосів уже по четвертій (по черзі) дільниці і неочікувано для всіх, наш опонент Орест Кавецький підійшов , потиснув руку та привітав Бондар Михайло з впевненою перемогою і разом зі своєю командою покинув зал! Невже , після стількох потуг та намагань щось-комусь довести, нарешті до людини щось таки дійшло і врешті справжній чоловічий вчинок!", - написав Ігор Приставський.

comments powered by HyperComments