"Кумпель" – перший ресторан-пивоварня у Львові, пиво в якому ллється рікою цілодобово. Мідні пивоварні чани стоять посеред залу, щоб кожен гість міг особисто спостерігати за процесом народження справжнього живого пива. Щедра регіональна кухня, багато пива і атмосфера своєрідного хуліганства дозволить кожному гостю відчути себе справжнім львівським батяром. Батярство починається від самого входу у заклад, де кожен гість може прикластися до легендарної "Пивної Циці", яка дає всім з понеділка по п’ятницю ….
Пиво різних сортів варять безпосередньо у ресторані та не фільтрують, щоб зберегти всі властивості живого напою. До найсвіжішого пива добре пасуватиме інтернаціональна Галицька кухня, яка поєднує страви різних країн: України, Польщі, Австрії, Угорщини. Тут щойно зварене пиво та першокласну кухню доповнює атмосфера в стилі австрійської вишуканості з елементами батярської невимушеності.