Блудний Синютка повернувся?

Четвер, 2 липня 2020, 18:40
І шляхи Господні, як то кажуть...
Блудний Синютка повернувся?

Останнім часом в львівських навколо політичних колах ширяться чутки про те, що екс-губернатор та один з найвірніших бастардів Порошенка, вічний ворог Садового та герой-господарник, який облазив всі львівські підвали – Олег Синютка – готовий знятися з мерських в обмін на … підряди.
Не знаю як це коментувати, адже жодна політична ворожка ще півроку тому навряд чи змогла б такий кульбіт спроектувати та уявити взагалі в наших реаліях. Як так – великий господарник на підряди до такого нехорошого і нечесного Садового?
Якщо це дійсно правда, думаю, Андрію Івановичу другий раз Ісусик явився – той самий Синютка, який з єхидною усмішкою вивозив львівське сміття і казав, який наш мер господарський імпотент, тепер буде сам особисто вивозити сміття, щоб заробити собі на життя. Видно, Петра Олексійовича дійсно готують до незабутньої подорожі в місця не надто далекі, якщо в Синютки все так погано.
Далі питання, на що Синютка з його рейтингом може претендувати – на підряди по встановленню двох лавочок десь в кінці Глинянського Тракту, чи на вивіз сміття з шкільних смітників школи №66 на Науковій? Хоча очевидно, що його цікавлять дороги – адже окрім взаємної ненависті їх з Сонцесяйним пов’язує дружба з однією турецькою компанією. Квест – 4 букви, починається на «О», закінчується на «нур».
А взагалі можна і не читати цей текст, якщо задати собі питання – якщо Синютка знімається, то це ж типу подарунок Кошулинському, а не Садовому?

comments powered by HyperComments