Під зеленим стягом: хто штурмуватиме Ратушу від СН на мерських?

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 13:21
Навіть незважаючи на сумну історію невзаємної любові СН і Львова, не висунути кандидата від зелених у мітсі Лева якось не гонорово.

Особливо на фоні образи на "Голос" на фоні останніх аподій на Майдані. Зе може скільки завгодно трубити про поганого порошенка, а Богдан рахувати економічно обгрунтовану годинну вартість порохобота, але Вакарчук там був. Тому у Львові тепер Рущишину зелені простоятимуть. І не тільки у Львові, Притула привіт.

І зрозуміло, що більшості здається, що зеленим висунути у Львові когось більш-менш толкового буде важко, якщо не неможливо. В них і в списку вихідців з Галичини небагато,  а всіх, кого Богдан познаходив, уже влаштували в  міністерства. 

І коли здається, що "всьо пропало"...в медійному просторі з`являється депутатка(депуткиня, депутівка) від СН, про яку в локальному галицькому вимірі взагалі мало хто знав, і виявляється, що і регалії у неї є(побільші чим в усіх поетнційних конкурентів на виборах),  і досвід, і навіть з Трампом обідала(це взагалі знахідка для Зе, особливо після останньої поїздки в США). 

І хтто ж це?, - спитають критики. А це - Ірина Верещук, потенційно головний кандидат на мерських виборах від СН, офіцер ЗСУ, мер Рави-Руської, президент Інституту балтійсько-чорноморських досліджень, автор легендарного звернення до ЄС у 2013 "асоціюйте тільки Рава-Руську, якщо в них там в Києві не все добре з головою". юрист, дипломат і управлінець з 3 вищими освітами. Ну і як вам після такого послуженого списку на фоні виглядає Синютка чи Москаленко? Смішно чи слізно?

І ясно що у Львові зелений стяг - не бонус, а чорна мітка, але не все так однозначно. Там в кінці кінців, скоро Мальський на підвищення піде, так що поява Ірини у Львівських владних кабінетах може початися ще до виборів і з неочікуваного флангу.

Для тих, хто хоче більше послухати про Козака, поляків, корупцію, господарку і Зеленського - от її інтерв`ю Цензору https://censor.net.ua/resonance/3151351/deputatka_vd_slugi_narodu_rina_vereschuk_kolomoyiskiyi_ta_patologya_sistema_yaka_sogodn_derjavoyu_na

comments powered by HyperComments