Садовий котик, а ти -ні: аналіз ресурсів Садового у Фейсбуці.

Середа, 30 січня 2019, 17:12
Котики, трава, велосипеди, айтшнікі і Гітлер - так Сдаовий бореться за молодий електорат.

Останнім часом, коли мене запитують, хто веде найагресивнішу кампанію, то на думку спадає тільки наш улюблений мер. Тому така небувала активність та бум «цікавості» до політичної фігури містечкового масштабу виглядає дивно. Він (ну, його команда) встигає коментувати усі плюс-мінус резонансні події передвиборчих перегонів, розкодуватися рекламою на Ютубі з монтажем, та і з наповненням рівня свого друга Паші Бумчіка(того, що надягав контрацептиви собі на голову), під канонічний чорний репчик на фоні, потім показує модель ремонту вулиці Шевченка, обіцяє знищити олігархів, відправляє жабу Луценку і всілякими іншими способами розважається. Все це звісно ж спрямовано на молодий електорат, а це може означати, що скоро Садовий взагалі почне косплеїти Маска і курити травичку в прямому ефірі. Хоча, здається він і до цього це робив, просто не всі знали.

Шукати на просторах Фейсбуку та Ютубу усі ресурси, які осяяли медіа поле появою Андрія Івановича, не хотілося, бо про Садового-котика я вже чув і ґвалтувати собі мозок не хотілося. Але, коли з’явився матеріал на 032, азарт взяв своє. Дивимось, скільки Садового у найпопулярнішій українській мережі.

Ресурси «Самопомочі» та особисту сторінку Садового розглядати немає сенсу, але це я просто залишу тут. Ну дійсно, Анатолію Степановичу, чого ви ображаєтеся? Йдіть вперед саме зараз!

Далі йде маленька така група «Андрій Садовий – Президент України». Нуль активу, 18-20 лайків під постами, пости – посилання на новини про Садового. Видно, хлопці просто забувають подавати бюджети на СММ, бо 453 підписника за 4 роки – це дуже сумно.

А тут відразу попереджаю – усе, що буде нижче, є концентрованою сумішшю невдалих мемів, абсурду, гіфок, створених учнями 3 класу інформатики, і просто трешу.

«Молодь за Садового» - 1000 чоловік, купа постів про ІТ, сміття, Ілона Маска, собачок і Порошенко-Гітлер. Чесно, пародія на Меркель була смішніша.

Якщо в попередній групі Садовий постив чисто свободівські картинки  про українську мову(пам’ятаєте Пєтю-Петрику у кожній львівській маршрутці на стікері при дверях?), то на сторінці «Студенти за Садового» раптом мем на суржику – ще й з брендуванням «Чоткого Паци», і ще й про рибалку. Тепер всі ми знаємо, кого вони підтримають на виборах.

Далі – гірше. «Я Садовий, а ти – ні» - з таким кришталево зрозумілим гаслом живе ще одна сторінка . І перший пост – про те що Садовий слухає реп. І не просто слухає, а хоче «перевернути гру». Видно, хтось полюбляє трансляції з одного запорєбрікового бару під назвою «1703», а не тільки Тупака.

Якщо цього вам мало, то ловіть таке: група «Садовий котик», яку я вже анонсував. Тут знов айтішнікі, шоколадний Гітлер і котики. Ну і Маск з косяком. А на сторінці "Гонимо з Садового" вже сам мер з косяком. Здається, хтось принесе нам легалайз.

Ну і наостанок – група «Садовий посадить(дерева і корупціонерів)». Гортаєш стрічку – а там котики. Перепрошую, від коментаря не втримався.

 

P.S. Не все, назване групами - групи, сторінками - сторінки. Суть не в цьому, суть в тому, що увесь цей треш працює на йогок ампанію. І уявіть собі рівень його сприйняття української молоді та просунутого електорату, коли він намгається залучитися її підтримкою завдяки котикам, траві, реально або не смішним, або краденим мемам і іншій всякій фігні. Це банально гидко. Поважайте себе, і якщо він- Садовий, то ви - ні. Пишайтеся цим.

comments powered by HyperComments