Арнольда Шварценеггера затримано в аеропорту Мюнхена. Актор сплатив штраф 35.000 євро

Четвер, 18 січня 2024, 01:48
Американського актора та колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера затримали у середу в аеропорту Мюнхена. Причина полягала в тому, що він не задекларував дорогий годинник.
Арнольда Шварценеггера затримано в аеропорту Мюнхена. Актор сплатив штраф 35.000 євро

Йому довелося провести кілька годин на митниці. За порушення митних правил він сплатив штраф у розмірі 35 тисяч євро.

Як повідомляє німецький таблоїд Bild, Шварценеггер прилетів зі США до Мюнхена, щоб звідти вирушити на австрійський гірськолижний курорт Кітцбюель, де завтра відкриється міжнародний кліматичний саміт. У четвер в його рамках запланований аукціон, на якому художник має намір виставити на продаж свої годинники. Кошти, отримані від аукціону, будуть спрямовані на підтримку ініціатив із захисту клімату.

Годинник був виготовлений швейцарською компанією Audemars Piguet в єдиному екземплярі спеціально для художника. Вони відносяться до категорії предметів розкоші і підлягають обов'язковому декларуванню. Сам Шварценеггер оцінив їх у 20 тисяч євро, але ціни на годинник Piguet зазвичай значно вищі. Навіть стандартні моделі можуть коштувати від 60 тисяч євро до кількох сотень тисяч.

Сплативши штраф і збори, Шварценеггер зміг продовжити свій шлях. Годинник все ще був у нього і буде виставлений на аукціон у четвер.

76-річний Арнольд Шварценеггер народився в Австрії і часто приїжджає на батьківщину. Крім акторської та політичної діяльності, займається благодійністю. У 2017 році заснував Фонд кліматичної ініціативи Шварценеггера, який щорічно проводить міжнародний кліматичний саміт в Австрії. В рамках саміту також проводяться благодійні аукціони, на яких актор неодноразово виставляв свої особисті речі.

comments powered by HyperComments