У львівській лікарні закінчились ліки для онкохворих дітей

Четвер, 12 грудня 2019, 13:31
Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, що знаходиться на території Чорнобильської лікарні у Львові, використав річні запаси деяких ліків, що потрібні для оздоровлення онкохворих дітей.
У львівській лікарні закінчились ліки для онкохворих дітей

Як пише «Форпост» з посиланням на Благодійний фонд «Крила надії», наразі діти, що хворі на рак, є у двох відділеннях лікарні.

«Грудень - кінець року і запаси медикаментів та розхідних матеріалів у всіх лікарнях традиційно закінчуються. Але, якщо лікар призначив лікування дитині, яка бореться з раком, воно повинне відбуватися відповідно до плану та протоколу, бо від цього залежить перемога над хворобою. Не можна просто так зупинити лікування тільки через те, що у лікарні відсутній якийсь розчин або немає системи для введення медикаментів.

На жаль, у нас виникла нагальна потреба у забезпеченні ліками та розхідними матеріалами онкохворих дітей у січні. Зараз у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр у двох відділеннях є діти, що борються з раком. Для того, щоби кожен із них зміг продовжити лікування, потрібно:

- 2 тис. 800 флаконів фізрозчину;

- 500 систем для інфузоматів;

- 5 вшивних катетерів.

Це 100 тияч гривень - і 62 дитини зможуть лікуватися далі», - пишуть благодійники.

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр - сучасна дитяча лікарня, що надає високоспеціалізовану допомогу дітям та підліткам з онкологією та гострими та хронічними захворюваннями.

Високий рівень надання медичної допомоги є можливим завдяки співпраці та підтримці з боку багатьох українських, американських та європейських неурядових організацій, таких як благодійні фонди «Світ дитини»; «Крила надії»; «Запорука»; «З янголом на плечі»; «Таблеточки»; «Порятунок дитини з лейкемією»; «Клуб Левів міста Львова» (Україна); «Фонд допомоги дітям Чорнобиля», «Союз українок», «Advanced Medical Care for Ukraine» (США); HumanitarieHulpKinderenOekraïne, «Фонд Святого Христофора для дітей» (Нідерланди), «ChildHealthInternational», «Лінія життя» (Великобританія), «AssociationVendée-Ukraine» (Франція) та ін.

 

comments powered by HyperComments