У Львові подорожчав проїзд у маршрутках

П'ятниця, 1 лютого 2019, 12:01
Усі перевізники забезпечили водіїв маршрутних автобусів квитками, адже у мережі квітливі львів’яни закликали не платити 7 грн, якщо водії не видаватимуть квитка.
У Львові подорожчав проїзд у маршрутках

Про це повідомили сьогодні, 1 лютого, у прес - службі Львівської міської ради : «Відсьогодні вступає в дію відкоригований тариф за проїзд на міських автобусних маршрутах».

Виконувач обов’язків начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика розповів: «Відсьогодні вступає в дію рішення виконавчого комітету, відповідно до якого на усіх маршрутах громадського транспорту Львова пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ї групи їздять безкоштовно. Попередньо було досягнуто домовленостей з приватними перевізниками щодо пільгового перевезення вище перелічених категорій. Відповідно, місто буде компенсувати кошти, щоб ці люди могли безкоштовно їздити».

Олег Партика також зазначив: «Усі перевізники забезпечили водіїв квитками. На квитку вказаний перевізник маршруту і є нумерація квитків, тому заохочуємо пасажирів, які оплачують за проїзд, отримувати квитки у водія після оплати».

comments powered by HyperComments