Головні новини (права колонка)

10:05
Спортсмен Львівської школи вищої спортивної майстерності та Збройних Сил України Святослав Гудзий здобув титул чемпіона України зі стрільби кульової у вправі ГП – 6 з пневматичної гвинтівки, який цими днями триває у Вінниці.
22:18
Львівський апеляційний суд визнав протиправними дії медуніверситету щодо конкурсу на посаду завкафедри оториноларингології
23:20
Фольклор + авангард, карпатська ритміка + джаз та ще багато цікавого.
15:57
Коли 24 лютого росія підступно почала повномасштабне вторгення в Україну, Харків одним із перших зазнав ворожих ударів. Відтоді окупанти майже не припиняють його обстрілювати. Тисячі містян були змушені покинути рідний дім, щоб вберегтися від небезпеки. Але де б вони не були, відчувають підтримку інших українців.
10:02
У Міжнародному чемпіонаті TRAM - EM – 2022, який відбудеться завтра, візьмуть участь водії-професіонали Степан Поплавський та Ірина Козак. Окрім них в чемпіонаті беруть участь водії із Києва.
08:32
За чинного Президента України віддали свої голоси 3,3 мільйони читачів журналу - він посів перше місце із 5% голосів
17:02
Таку думку висловив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький
14:45
У Львові секретар Ватикану із міждержавних відносин Пол Річард Галлагер зустрівся із міським головою Львова Андрієм Садовим та очільником ЛОВА Максимом Козицьким
14:01
росія повинна повністю звільнити наші землі
12:40
Сьогодні, у третій четвер травня, в Україні відзначають День вишиванки