У Дрогобицькому районі на Львівщині – потужний спалах коронавірусної інфекції

Неділя, 26 липня 2020, 15:22
У Дрогобицькому районі та містах Дрогобицької агломерації у суботу 25 липня зафіксовано 46 випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2
У Дрогобицькому районі на Львівщині – потужний спалах коронавірусної інфекції

Протягом доби 25 липня 2020 року в Дрогобицькому районі та містах Дрогобицької агломерації було виявлено 46 випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Зазначимо, що загалом у Львівській області за добу суботи, 25 липня 2020 року було виявлено 130 нових випадків інфікування коронавірусом, традиційним лідером і основним «генератором» інфікування залишається місто Львів, де було виявлено 50 нових випадків інфікування. На друге місце із 46 випадками інфікування вийшла Дрогобиччина (35,38% від загальної кількості виявлених випадків інфікування).

На міста Дрогобицької агломерації припадає 38 випадків інфікування. Лідером тут є місто Дрогобич, де зафіксовано 23 випадки інфікування коронавірусом, У Бориславі та Трускавці вчора виявили по 5 нових випадки інфікування коронавірусом SARS-COV-2. В місті Стебнику зафіксовано 4 нових випадки інфікування коронавірусом, а у Східниці – 1 випадок.  

У селах Дрогобицького району зафіксовано іще 8 виаадків інфікування коронаірусом: По одному випадку в Болехівцях, Грушеві, Доброгостові, Опаці, Раневичах, Ясениці-Сільній і два випадки у Станилі.

Зауважимо, що вчора Стебницька міська лікарня була переповнена недужими на COVID-19 на 60% – в цій лікарні планувалося приймати до 60 «ковідних» пацієнтів, але вчора зранку перебувало 96 пацієнтів із приводу коронавірусу. Сьогодні зранку наповненість цієї лікарні знизилася – за даними ЛОДА тут перебувало 78 пацієнтів (перевантаження 30%). Наразі нам невідомо, яким чином відбулося зменшення кількості пацієнтів Стебницької міської лікарні – чи їх виписали на амбулаторне лікування, чи перевели до інших лікувальних закладів Львівщини.

comments powered by HyperComments