Як львів’яни обурюються через трамваї Садового

Олег Довганик  |  П'ятниця, 12 травня 2017, 18:11
Трамваї на головний вокзал не курсуватимуть сім місяців
Як львів’яни обурюються через трамваї Садового

Львів’яни обурюються через відсуттність трамваїв у Львові. Про це у "Фейсбуці" користувач Дем’ян Данилюк.

"25хв. прочекавши на трамвай №6 на Театральній, довелося пакуватися в і без того переповнені маршрутки. З багажем це ще ті страждання! На табло була інфа, що трамвай буде за 6хв. Людина запізнилася на електричку через, що тепер треба втикати до 20 вечора, а вдома бути опівночі", - написав він.

Данилюк констатує, що міцні господарники ЛМР вкотре проявили свою профнепридатність.

"Хто перекриває/закриває вулицю на ремонт у робочу п’ятницю? Чому не можна було зробити цього в суботу?? Тисячі людей сьогодні їдуть додому і тут такий "сюрприз". Чому не можна було запровадити тимчасовий автобусний маршрут Вокзал - пр. Свободи??? У всьому світі так роблять, якщо до великих транспортних об'єктів, як от вокзал(!), розривається сполучення. Інформація на зупинках ледь помітна, і частина людей просто не звертає увагу на той папірець, тим паче, що на табло написано, що трамвай от-от приїде.
На самому вокзалі жодних оголошень, що трамваї не ходять. Ні звукових, ні паперових. До речі, на самій вул. Чернівецькій не ведуть жодних робіт! Навіть демонтажних робіт. Будівельної автотехніки теж нема", - зазначив Данилюк.

Він також пише, що зупинка (якщо це можна так назвати) біля привокзального базару не витримує жодної критики.

"Взагалі - це лінія в депо, але наступні 7(!) місяців(!!!) це головна зупинка трамваїв! між вагоном і парканом не більше 1м ширини. Тільки з цього вагона вийшло 112 пасажирів! Люди йдуть по колії до світлофора де чекають на зелене світло, а в той же час приїжджає наступний вагон дзеленькаючи зганяє всіх на дорогу під машини. Жах і бездумність посадовців! Повторююсь: це триватиме ще сім місяців", - написав Данилюк.

Він також звернувся до мера Львова та депутатів Львівської міської ради: "Так не можна чинити з людьми! З платниками податків! З виборцями! (без)відповідальні за це посадовці мають понести покарання!".

Раніше ми писали про те, що трамваї у Львові не курсуватимуть на вокзал.

comments powered by HyperComments