Баран Олег Володимирович

Понеділок, 28 жовтня 2013, 17:29
Голова Львівської міської організації Партії регіонів, депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів, співзасновник та заступник директора ТзОВ "Барком” (ТМ «Родинна ковбаска»).
Баран Олег Володимирович

Олег Баран народився 23 вересня 1976 року в місті Львів, в сім’ї працівників промисловості: батько обіймав посаду заступника начальника цеху на ЛАЗі, а матір працювала в харчовому виробництві.

Навчався в школі № 55. По її завершенню вступив до Інституту внутрішніх справ. Однак там Олег Баран провчився лише півтора роки. Вирішив, що служба в міліції не його покликання. Натомість бачив себе у чиновницькому апараті. Тож повну освіту здобув у Львівському регіональному інституті державного управління Української Академії Державного управління при Президентові України за спеціальністю «Управління трудовими ресурсами». Згодом продовжив навчання у магістратурі Міжрегіональної Академії управління персоналом. Отримав ступінь магістра з економіки та управління трудовими ресурсами.

На Львівщині Олег Баран відомий, перш за все, як підприємець. Йому та сім’ї Баранів належить мережа магазинів «Родинна ковбаска». Сімейна справа, яка розпочалася у 1998 році, нині переросла у ТзОВ «Барком». Сьогодні Олег Баран є співзасновником та заступником директора ТзОВ "Барком” (ТМ «Родинна ковбаска»). Підприємство є одним з найбільших у Західному регіоні. «Барком» фактично на 100% забезпечує процес виробництва власною сировиною. Зокрема, має власні площі під пшеницю і потужності для її зберігання. Також до його структури входить ферма та м’ясопереробний завод у Підбірцях.

Політична кар’єра О. Барана розпочалась у 2009 році зі вступу до Партії регіонів. Вже 2010 році він обраний депутатом Львівської обласної ради від цієї партії. Ще за рік - очолює міську організацію ПР. На сьогодні політик є членом депутатської комісії з розвитку села та АПК. У 2013 році балотувався до ВРУ в одномандатному виборчому окрузі № 117 (Франківський район, центр Львова), однак безуспішно.

З 2009 року і до сьогодні - Олег Баран є президентом волейбольного клубу «Барком-Кажани».

Одружений, батько пятьох  дітей.

19 лютого Олег Баран обнародував заяву про вихід з Партії регіонів.

Подаємо повний текст:

«Після подій сьогоднішньої ночі можу сказати лише одне – нас не чують.  Більше двох місяців апелюємо до влади із проханням -  почути людей, які вийшли на Майдан, доносимо  позицію Галичини до Києва. Однак, на жаль, діалогу  – не відбулось! Україна перетворилася на поле бою,  на якому посягають на найбільшу людську цінність – життя. У цивілізованій країні такі речі недопустимі.  Гинуть люди. Сьогодні  на передовій  місце не політичним амбіціям, а тверезому розуму та патріотизму.
Як і раніше, разом з Вами засуджую дії влади, які не відповідають інтересам українського народу, привели до смертей, а відповідно - вилились у потужний протест громадськості. З сумом  констатую, Київ проігнорував позицію представників Партії регіонів  Галичини.  У розрізі останніх подій -  більше не можу залишатися у числі членів Партії  регіонів.
Тому  офіційно заявляю про свій вихід з лав Партії Регіонів. Перш за все – я українець!
Засвідчую свою підтримку європейським цінностям, висловлюю співчуття родинам загиблих і щиро сподіваюся, що український народ – переможе!
Слава Україні!»

 

comments powered by HyperComments