Мер Судової Вишні змагатиметься з дев'ятьма конкурентами

Олег Довганик  |  П'ятниця, 16 грудня 2016, 23:31
На Львівщині готують до виборів
Мер Судової Вишні змагатиметься з дев'ятьма конкурентами

На посаду голови Судововишнянської міської громади балотується 10 кандидатів, серед яких діючий міський голова.

Про це йдеться на офіційному сайті ЦВК

Варіанти переглянули список кандидатів на посаду голови Судововишнянської міської об'єднаної територіальної громади. 

Так, висуванець партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" Барчак Станіслав Збигнєвич торік балотувався у депутати Львівської міської ради від цієї ж партії. Однак став помічником голови депутатської фракції "УКРОП" у ЛМР Ігоря Телішевського.

Гачак Осип Іванович з 2010 по 2015 рік був депутатом Мостиської районної ради від Партії регіонів. Торік балотувався від "Народного контролю" до Мостиської районної ради. Був заступником голови Мостиської РДА.

Занько Сергій Євгенійович безпартійний самовисуванець Директор Мостиського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Кадикало Ярослав Михайлович торік балотувався від "Громадянської позиції" у Львівську обласну раду.

Кужда Юрій Тимофійович балотується від "Гомадсько-політичного руху Валентина Наливайченка "Справедливість", членом якого є.

Мартинець Олег Іванович балотується від Народного Руху України, членом якого є. Торік обраний до Мостиської райради також від НРУ.

Станкевич Олег Зіновійович безпартійний самовисуванець, чинний міський голова Судової Вишні. Торік його висунув "Блок Петра Порошенка "Солідарність", членом якого тоді був, а також заступником голови Мостиської райдержадміністрація.

Цюпак Іван Миколайович член ВО "Свобода", самовисуванець, голова Дидятицької сільради, куди його обрали торік після самовисування. У 2010 році він також переміг на виборах голови цієї ж сільради, куди його висунуло ВО "Свобода".

Чериба Іван Ярославович безпартійний самовисуванець. Співзасновник місцевого фубтьольного клубу "Вишня".

Яремцьо Роман Ярославович висуванець ВО "Свобода" та член цієї політсили. Торік балотувався на посаду голови Судововишнянської міськради.

Нагадаємо, 18 грудня відбудуться вибори в шести об’єднаних громадах чотирьох районів Львівщини: Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському.

comments powered by HyperComments