Олексій Корнєв, голова ХОМГО "Надія нації"

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 26 квітня 2010, 17:37
Олексій Корнєв є не лише звичайним викладачем, а й автором історичних і політичних статей. Займає активну громадську позицію в розвитку і поширенні національних ідей на Харківщині, очолює громадську організацію "Надія нації" і велику увагу приділяє науковому обгрунтуванню українського націоналізму та голодомору 1932 - 1933 рр, як геноциду української нації.
Олексій Корнєв, голова ХОМГО "Надія нації"

Олексій Корнєв народився 30 жовтня 1985 року у м.Балаклія Харківської області.

2008 року закінчив Харківський національний університет ім. В. Каразіна "з відзнакою" та вступив до аспірантури на кафедру історії України Харківського національного університету ім. В.Каразіна.

З вересня 2009 року Олексій Корнєв є старшим викладачем на кафедрі українознавства Харківського національного університету радіоелектроніки.

Олексій Корнєв є Кавалером відзнаки Сумського єпархіального управління УПЦ-КП.

Сфера наукових зацікавлень Олексія Корнєва окреслює антиукраїнський терор кінця 1920-х - початку 1930-х років, історію Слобожанщини та історію українського козацтва. Досліджуючи і аналізуючи історичні факти Олексій Корнєв створив 14 наукових публікацій. Його з великою впевненістю можна назвати одним із провідних дослідників Голодомору 1932 - 1933 років на Харківщині.

У політиці Олексій Корнєв з 2004 року. Був кандидатом у депутати до Фрунзенської районної ради (2006 р.), керівником Прес-служби та членом Проводу Харківської обласної організації Конгресу Українських Націоналістів (2007 - 2009 рр.), Є чинним головою Харківської обласної молодіжної громадської організації "Надія Нації" (з 2008р.)

За матеріалами сайту "Надія нації" 

comments powered by HyperComments