Поїзди, які курсуть із заходу України до Києва заповнені майже на 100%

Субота, 14 травня 2022, 07:45
За словами очільника "Укрзхалізниці" Олександра Камишіна, щодня до Києва залізницею повертається не менше 11 тисяч осіб

Більшість поїздів, які курують із західних регіонів України до Києва заповнені більш ніж на 95%. Про це учора під час брифінгу повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін під час брифінгу на столичному вокзалі.

"Найбільше зараз людей їде із заходу до Києва. У нас майже всі такі рейси заповнені на понад 95%. Ми порахували, що щодня до Києва повертається тільки залізницею не менше 11 тис. осіб", — розповів Олександр Камишін.

Камишін також наголосив, що повертаються пасажири з-за кордону залізницею до України. Так, з 1 по 11 травня вже повернулося залізницею не менше 10 тис. пасажирів з Європи.

"За травень Укрзалізниця перевезла 250 тис. пасажирів, з яких евакуаційними поїздами – лише 10 тис., а це не більше 4%. На вчора ми мали 177 чоловік з Покровська до Львова та 30 тис. регулярних пасажирів. Це говорить про те, що люди повертаються до нормального життя й нормального функціонування залізниці", — пояснив голова правління "Укрзалізниці".

Нагадаємо, за час реалізації евакуаційних програм було доправлено поїздами близько 3,8 млн пасажирів зі сходу, півдня та центру України в західні регіони та 600 тис. пасажирів із заходу України до сусідніх країн. "Укрзалізниця" продовжує проводити евакуацію населення там, де це необхідно.

comments powered by HyperComments