У Львові провели акцію на підтримку Маріуполя

Понеділок, 25 квітня 2022, 18:05
Акцію "Почуйте та врятуйте Маріуполь" провели на площі Ринок
У Львові провели акцію на підтримку Маріуполя

У понеділок 25 квітня 2022 року у Львові на площі Ринок провели акцію "Почуйте і врятуйте Маріуполь". Про неї повідомило інтернет-видання "Твоє місто".

Акцію на підтримку Маріуполя та маріупольців організували родини захисників Маріуполя, друзі та рілні маріупольців, а також небайдужі мешканці Львова. Учасники акції закликали українську владу, світову спільноту, міжнародні організації почути їхні голоси, прохання маріупольців та захисників міста про допомогу, щоб зупинити геноцид та вбивства українців.

«Хочемо звернути увагу на те, що відбувається в місті Марії, як гинуть цивільні люди, як гинуть наші захисники, які перебувають уже 61 день в повній блокаді. Закликаємо громадськість не забувати про це, звертати увагу, намагатися достукатися до влади, щоб забезпечити «зелені коридори». Допомогти знайти вихід з ситуації, яка складається, допомогти врятувати тих, хто зараз на себе стягує найбільшу масу сил ворога і стримують величезну кількість орди», – каже Анжеліка, одна з організаторів акції.

Учасники акції наголошують, що Маріуполь – це місто-сталева фортеця, яку ми не можемо сьогодні втратити.

Участь в акції "Почуйте і врятуйте Маріуполь" приєдналися вимушені переселенці із Маріуполя, Вони сподіваються, що захід приверне увагу до проблему і допоможе врятувати тих мешканців міста, які досі перебувають в блокадному місті.

comments powered by HyperComments