Юні мешканці Стрия на Львівщині стали переможцями найпрестижнішого конкурсу бальних танців світу

П'ятниця, 22 квітня 2022, 20:22
Давид Комарницький та Ангеліна Черковська стали абсолютними чемпіонами Європи в Європейській та Латиноамериканській програмі в категорії до 14 років
Юні мешканці Стрия на Львівщині стали переможцями найпрестижнішого конкурсу бальних танців світу

Юні стрияни Давид Комарницький та Ангеліна Черковська не просто взяли участь у найпрестижнішому конкурсі бальних танців в світі "Junior Blackpool Dance Festival", але й перемогли у ньому. Про це повідомили у пресслужбі Стрийської міської ради.

Юні мешканці Стрия стали абсолютними чемпіонами Європи в Європейській та Латино-американській програмі в категорії до 14 років.

Одразу три перемоги привезли юні стрияни сьогодні з Великобританії. Тренер пари Ірина Марюк на своїй сторінці в соцмережі поділилася першими враженнями і розповіла про надскладну дорогу до Блекпулу.

Неймовірно пишаємося нашими чемпіонами. Дякуємо, що розвиваєте свій талант і несете у світ славу про Україну і наше рідне місто Стрий. Дякуємо, що український прапор, як символ перемоги, знову був на найвищому п’єдесталі, як нагадування світу про надмужність і незламність непереможного українського народу.

comments powered by HyperComments