Віктор Легкодух із Львівщини виборов другу медаль на "Ігорах Нескорених"

Середа, 20 квітня 2022, 16:17
Віктор здобув "срібло" у греблі на тренажері, а також "золото" у штовханні ядра
Віктор Легкодух із Львівщини виборов другу медаль на "Ігорах Нескорених"

Спортсмен Віктор Легкодух із Львівщини виборов вже другу медаль на "Іграх Нескорених" в Гаазі. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Друга медаль Віктора - "срібло" в греблі на тренажері. Із результатом 807 метрів спортсмен покращив свій найкращий результат на 3 метри. Раніше Віктор Легкодух завоював золоту медаль у штовханні ядра.

Віктор Легкодух пішов захищати Україну у перші дні російської агресії навесні 2014-го. Пів року воював у найгарячіших точках на сході України. У серпні 2014 року отримав важке вогнепальне мінно-вибухове поранення у хребет. Після тривалої реабілітації почав посилено займатися спортом. Йому вдалося здолати на візку Лондонський марафон.

"Пишаємось! Вболіваємо за усіх ветеранів та ветеранок АТО/ООС, які зараз у Нідерландах представлять Україну на міжнародних змаганнях серед військових. Участь у змаганнях беруть військові, які отримали травми під час виконання службових обов'язків. Нація сильних та сміливих! Далі буде!", - зазначив очільник Львівщини Максим Козицький.

Нагадаємо, ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» у Гаазі.

comments powered by HyperComments