У Львові незважаючи на війну проведуть земельні аукціони

Середа, 13 квітня 2022, 08:51
Земельні торги у формі аукціону із продажу низки земельних ділянок заплановані на 21 і 27 квітня
У Львові незважаючи на війну проведуть земельні аукціони

У Львові, незважаючи на повномасштабну війну росії проти України проводитимуть земельні аукціони. Про це із посиланням на Департамент містобудування повідомила пресслужба Львівської міськради.

Земельні торги у формі аукціону із продажу низки земельних ділянок заплановані на 21 і 27 квітня 2022 року. Вони передбачені під промислові потреби, склади, торговельні зони та для індивідуального будівництва.

«До найближчих торгів залишилися лічені дні – тож час визначатись! Зважаючи на сьогоднішні потреби, фахівці департаменту містобудування ЛМР сформували дуже якісні пропозиції і, що важливо, підготували весь потрібний пакет документів на землю для майбутніх покупців», - зазначають у департаменті містобудування.

Загалом у квітні місто запланувало провести два аукціони.

21 квітня з аукціону можна буде придбати ділянку площею 0,64 га на вулиці Бескидській. Її призначення – під промислові потреби. А саме для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель, підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна – понад 5,17 млн грн. Та ділянку 0,1 га на вулиці Роксоляни (ділянка 1-24) для будівництва та обслуговування індивідуального зблокованого житлового будинку, господарських будівель і споруд. Початкова ціна продажу лоту – 1,3 млн грн.

27 квітня на аукціон виставлять ділянку площею 0,19 га на вул. Городоцькій, 355-а – для будівництва та обслуговування адмінбудинків, офісних будівель, які займаються підприємницькою діяльністю. Стартова ціна – 2,9 млн грн. Та ділянку площею 0,65 га за адресою вул. Трускавецька – вул. Академіка Я. Підстригача (В). Ділянка призначена для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови. Вид використання - для будівництва та обслуговування гуртівень-складів. Стартова ціна – 8 184 984.00 грн.

До пропонованих ділянок підведені всі комунікації, вони розташовані в місцях, де є зручне транспортне сполучення.

Детальніше про ділянки – за посиланням https://prozorro.sale/?edrpou=26269018...

«Зазначимо, що це буде перший земельний аукціон у Львові, який відбудеться в умовах воєнного стану. Відтак електронна форма проведення торгів, яку запровадили ще торік, є особливо зручною, адже значно спрощує процедуру продажу землі та надає можливість придбати ділянку, не виїжджаючи на місце.

Запропоновані лоти особливо можуть зацікавити підприємців, які переносять свій бізнес із територій, охоплених воєнними діями», - додають у департаменті містобудування.

comments powered by HyperComments