Львівщина отримала гуманітарну допомогу зі США

П'ятниця, 1 квітня 2022, 11:01
Гуманітарна допомога надійшла від української діаспори із Вашингтона та Орегону
Львівщина отримала гуманітарну допомогу зі США

Президентка Асоціації українців штату Вашингтон Лілія Коваленко та представник української асоціації студентів Стенфорда та організації «Нова Юкрейн» Джош Пікерінг під час спільного брифінгу у Львові розповіли про реалізацію проєкту з постачання гуманітарної допомоги зі Сполучених Штатів Америки до України. Про це повідомляє "Гал-інфо" із посиланням на пресслужбу Львівської обласної ради.

«Українці, які проживають у штатах Вашингтон та Орегон організували збір медикаментів, хірургічних матеріалів, кровоспинних турнікетів. Одразу відгукнулися на пропозицію діаспори американські госпіталі. Також багато медикаментів на склад приносили громадяни, купуючи все необхідне в аптеках», - розповіла Лілія Коваленко. Вона зазначила, що до проєкту долучилися студенти Стенфордського університету та великі благодійні організації.

«Збір та доставлення гуманітарної допомоги відбувається у кооперації діаспори та благодійних організацій. Американці дуже переживають за українців. Труднощі нас усіх об’єднали», - наголосив Джош Пікерінг.

comments powered by HyperComments