Губернатор Львівщини пояснив, чому лунала сирена

П'ятниця, 1 квітня 2022, 12:28
Максим Козицький повідомив, що учора була загроза ракетної атаки із акваторії Чорного моря
Губернатор Львівщини пояснив, чому лунала сирена

Протягом доби на Львівщині один раз лунали сирени повітряної тривоги. За словами начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, повітряна тривога сповіщала про те, що була загроза ракетного обстрілу із акваторії Чорного моря.

Крім того "губернатор" Львівщини зазначив, що за вчорашній день мали два вкиди в мережі про дії ворога на території Львова та області. В обидвох випадках інформація не підтвердилася.

"Ворог хоче налякати нас, розділити та посіяти паніку. Не піддавайтесь. Вірте в ЗСУ та черпайте інформацію з офіційних джерел", - зазначив Максим Козицький,

Ввечері 31 березня 2022 року під час повітряної тривоги, яка тривала із 22:20 до 23:17, деякі мешканці Львівщини почули звуки, схожі на вибух. Про це вони написали у соціальних мережах. Очільник Львівщини розповів про причини цієї ситуації.

«В одному з населених пунктів області працівники газовидобувної вишки здійснили контрольований викид суміжних газів. Під час скиду було чутно звук, схожий на вибух. Також сталося часткове загоряння. Ці події збіглися з повідомленням про повітряну тривогу», – повідомив Максим Козицький.

Наразі ситуація під контролем. Загроз з повітря на Львівщині зараз немає. Очільник ЛОВА додав, що з працівниками вишки провели профілактичну бесіду. 

comments powered by HyperComments