На Закарпатті дещо послабили карантин – дозволили роботу громадського транспорту

Вівторок, 6 квітня 2021, 08:32
Закарпатська обласна комісія з питань ТЕБ та НС дозволила відновити роботу громадського транспорту від опівночі 6 квітня 2021 року
На Закарпатті дещо послабили карантин – дозволили роботу громадського транспорту

У Закарпатській області послаблюють карантинні заходи, запроваджені у зв’язку із стрімким зростанням кількості хворих на COVID-19 – сьогодні від опівночі відновлює роботу громадський транспорт на території області. Відповідне рішення прийняла Закарпатська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). Про це повідомила інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна».

«Комісія вирішила з 00:00 годин 6 квітня 2021 року дозволити здійснення на території області регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в міському, приміському, міжміському та внутрішньообласному сполученні, в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння, передбаченій технічною характеристикою транспортного засобу, визначеному в реєстраційних документах на такий транспортний засіб», – повідомляє прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації.

В той же час, обласна комісія із питань ТЕБ та НС дозволила місцевим комісіям приймати рішення про посилення карантинних заходів із урахуванням епідемічної ситуації на територіях районів та ОТГ.

«Ми повинні утримати і поліпшити результати, досягнуті за період перебування регіону в «червоній» зоні. Це можливо зробити тільки завдяки свідомій дисципліні всіх людей. А дисципліна не буває без контролю, тому потрібно докласти максимум зусиль, щоб розірвати ланцюг зараження COVID-19 і знизити навантаження на медичну систему», – наголосив глава Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Правоохоронцям було доручено забезпечити посилений контроль за дотриманням встановлених протиепідемічних обмежень у громадському транспорті.

comments powered by HyperComments