Мер Івано-Франківська Руслан Марцинків разом із підприємцями виступив проти локдауну

Понеділок, 5 квітня 2021, 18:29
Місцеві підприємці вимагали дозволити відновити роботу промислових ринків
Мер Івано-Франківська Руслан Марцинків разом із підприємцями виступив проти локдауну

У Івано-Франківську міський голова Руслан Марцинків разом із місцевими підприємцями брав участь у протестній акції проти карантинних обмежень щодо роботи промислових ринків. Про це мер повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Разом з підприємцями ходили в обласну державну адміністрацію – добиватися можливості, щоб люди працювали.

Тривалий карантин виснажує. Люди лишаються без засобів для існування. Але «червону зону» у нас ще не припиняють», – написав Руслан Марцинків.

За словами мера, у Івано-Франківській ОДА пообіцяли пропрацювати можливість відновлення роботи промислових ринків впродовж 4 годин. Отож, скоро стане відомо, як, коли і за яких умов на Івано-Франківщині зможуть працювати промислові ринки.

Зазначимо, що карантинні обмеження «червоної» зони були запроваджені на території Івано-Франківської області іще 22 лютого – таке рішення прийняла обласна комісія із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку із стрімким поширенням в регіоні коронавірусу. 2 березня 2021 року із Івано-Франківська повідомлялося, що лікарні міста та області переповнені пацієнтами із коронавірусом, які лежать у коридорах.
 

comments powered by HyperComments