Клінічна лікарня швидкої допомоги міста Львова отримала сучасний реанімобіль (ФОТО)

Середа, 31 березня 2021, 11:22
Спеціальний автомобіль придбали на відкритому тендері, його вартість – 2,2 мільйони гривень
Клінічна лікарня швидкої допомоги міста Львова отримала сучасний реанімобіль (ФОТО)

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова придбала спеціальний реанімаційний автомобіль для транспортування хворих у критичних станах. У ньому є все необхідне для підтримки стану пацієнта під час перевезення й надання невідкладної допомоги. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Новий реанімобіль обладнаний: транспортним апаратом штучної вентиляції легень, монітором пацієнта, дефібрилятором із функцією трансторакальної кардіостимуляції. Водночас, є можливість провести екстракорпоральну підтримку життєдіяльності (ELS) – тобто тимчасово замістити функції серця (підтримка кровообігу) у хворих з важкою серцевою недостатністю. Також у ньому є інфузомати – спеціальні системи для введення ліків.

«Медичне перевезення пацієнтів у критичних станах вимагає дотримання особливих заходів. Тому транспортувати таких хворих потрібно у спеціально обладнаному транспорті – реанімаційній машині.

Реанімобіль, який ми придбали, обладнаний усім необхідним, щоб підтримувати стан пацієнта протягом усього шляху і надавати невідкладну допомогу, моніторити і стабілізувати його стан, проводити необхідні маніпуляції. Пацієнт буде під постійним наглядом лікаря», – зауважив керівник лікарні Олег Самчук.

comments powered by HyperComments