У Козицького запевняють, що Львівщина готується до третього етапу «антиковідної» вакцинації

Понеділок, 29 березня 2021, 16:28
На ІІІ етапі вакцинації мають щепити людей віком 65 – 79 років, працівників сфери освіти та державної безпеки
У Козицького запевняють, що Львівщина готується до третього етапу «антиковідної» вакцинації

У Львівському обласному центрі громадського здоров’я повідомляють, що на Львівщині триває підготовка до третього етапу проти COVID-19. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Повідомляється, що на ІІІ етапі вакцинації проти COVID-19 отримати щеплення зможуть такі категорії громадян України:

- літні люди віком 65 – 79 років;

- працівники сфери освіти;

- працівники структур державної безпеки (ДСНС, Національна поліція України, Національна гвардія, СБУ, військовослужбовці ЗСУ та МВС).

Працівникам сфери освіти та безпекових структур радять повідомити своє керівництво про намір вакцинуватися проти COVID-19. Літнім же людям віком 69 – 79 років рекомендують звернутися до свого сімейного лікаря, щоб той вніс бажаючих у списки вакцинації.

У Львівському обласному центрі громадського здоров’я нагадують, що зараз триває ІІ-й етап вакцинації: вже можуть вакцинуватись люди віком 80 років і старші.

Зауважимо, що вакцинація на Львівщині йде вельми мляво – за більш ніж місяць вакцинальної кампанії станом на ранок 29 березня 2021 року використано 10223 дози індійської вакцини «Covishield» (AstraZeneca) (24,22%) із 42200 доз, які отримала Львівщина. У неділю 28 березня 2021 року на Львівщині було провакциновано тільки 100 мешканців регіону.

comments powered by HyperComments