У Львові діти навчатимуться стаціонарно до четверга

Вівторок, 9 березня 2021, 18:29
Не дивлячись на рекомендацію обласної комісії з ТЕБ та НС, школи і садочки Львова працюють в звичайному режимі
У Львові діти навчатимуться стаціонарно до четверга

Наразі школи і садочки Львова продовжують працювати у звичному режимі. Про це йшлося на сьогоднішньому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС, де управлінню освіти доручили продовжувати вести моніторинг ситуації із захворюваністю в міських закладах освіти. У четвер будуть прийматись подальші рішення з цього питання. Про це йдеться у прес-службі Львівської міськради.

«Ми моніторимо ситуацію у навчальних закладах сьогодні-завтра і в четвер будемо приймати наступне рішення. Сьогодні ми про закриття не говоримо. До четверга діти у Львові навчаються стаціонарно. Звичайно, що за кожною школою залишається право в той чи інший моменти перейти на дистанційне навчання. Все залежить від динаміки захворюваності.

Станом на сьогодні близько 120 вчителів є хворими на коронавірус. Як для 117 шкіл в місті, то це не великий показник, але хвилювання є. Завтра проведемо велику онлайн-нараду з керівниками шкіл, садочків та поліклінік з точки зору вчасного звернення до медиків, щодо контактних з хворими осіб.

Потрібно розуміти, що коли ми закриваємо школи і садочки, то батькам треба з кимось тих дітей залишати. Тому якщо ми й перейдемо на дистанційне навчання, то треба дати батькам можливість підготуватись», – сказав під час брифінгу Андрій Садовий, мер Львова.

comments powered by HyperComments