Львівщина почала приймати ковідних пацієнтів із Прикарпаття

Середа, 17 лютого 2021, 16:32
За словами керівника обласного Департаменту охорони здоров’я Ореста Чемериса, перших «ковідних» пацієнтів із Івано-Франківської області прийняв Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн і репресованих імені Юрія Липи
Львівщина почала приймати ковідних пацієнтів із Прикарпаття

Упродовж останніх двох днів Львівська область прийняла сімох «ковідних» пацієнтів із Івано-Франківщини. Про це повідомив «губернатор» Львівщини Максим Козицький.

«На жаль, ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію серед мешканців Івано-Франківської області є невтішною. Ми готові підставити своє дружнє плече у боротьбі із цією недугою, тому вже прийняли у себе пацієнтів хворих на COVID-19. Ми це вже робимо другий день. Семеро осіб вже госпіталізовані», – зазначив голова облдержадміністрації.

За словами директора Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Чемериса, всіх «ковідних» пацієнтів із Івано-Франківської області доправили до Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи.

«Від учорашнього ранку, тобто другу добу, ми приймаємо «ковідних пацієнтів» з Івано-Франківська. Наразі їх є семеро. П’ятеро з Надвірнянського району, один з міста Івано-Франківськ та ще один – з Івано-Франківського району. Ще троє – у дорозі на Львівщину. Їх також розмістять у госпіталі в Винниках», – пояснив Орест Чемерис.

Стан усіх пацієнтів середньої важкості. Жоден із них не знаходиться у реанімаційному відділенні.

comments powered by HyperComments