Автобусні маршрути, які курсують в межах Львівської ОТГ нарешті повністю узаконять

Вівторок, 9 лютого 2021, 17:30
Виконавчий комітет Львівської міськради сьогодні прийняв рішення про укладання тимчасових договорів на перевезення між перевізниками на маршрутах в межах ОТГ та Управлінням транспорту
Автобусні маршрути, які курсують в межах Львівської ОТГ нарешті повністю узаконять

Нові автобусні маршрути, які курсують в межах Львівської ОТГ нарешті повністю узаконять – сьогодні, 9 лютого 2021 року виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення «Про укладання тимчасових договорів». Цим рішенням виконком доручив Управлінню транспорту укласти тимчасові договори на обслуговування автобусних маршрутів №№ 58, 59, 60, 61 і 62, які курсують в межах Львівської міської територіальної громади. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За словами заступниці міського голови Львова із питань ЖКГ Ірини Маруняк, тимчасові договори на обслуговування маршрутів Управління транспорту від 10 лютого 2021 року укладе із наступними перевізниками:

- автобусні маршрути № 60 і 61 буде обслуговувати Львівське комунальне АТП № 1;

- автобусні маршрути № 58 і 59 обслуговуватиме ПАТ «Львівське АТП № 14630»;

- автобусний маршрут № 62 – ТзОВ «Успіх БМ».

Тимчасові договори із перевізниками на вказаних маршрутах будуть діяти до моменту укладання договорів із переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування. Дата проведення конкурсу наразі невідома.

Також міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення заступниці міського голови Львова із питань ЖКГ Ірині Маруняк спільно із Управлінням транспорту, профільною депутатською комісією, Департаментом житлового господарства та інфраструктури підготувати оптимальний варіант Програми розвитку транспорту Львівської міської територіальної громади.

comments powered by HyperComments